In samenwerking met o.a. het Meander Medisch centrum is onderstaand programma tot stand gekomen: (wijzigingen voorbehouden)

12.00 uur

Inloop/lunch

12.45 uur

Welkom en inleiding door dagvoorzitter Nienke Bloem
Ze wordt ook wel de Klantgerichtheids Guru genoemd. Ze is spreker over Customer Experience en inspireert haar publiek met voorbeelden en bewezen methodes. Ze is een veelgevraagd dagvoorzitter op evenementen waar de klant centraal staat. Daarnaast adviseert ze bedrijven en coacht ze Customer Experience managers. Haar 20-jarige management ervaring deed ze op in de Financiële en Telecom branche, waardoor ze de corporate wereld goed kent. Ook is ze gastdocent op Nyenrode en ze deelt graag haar inzichten “How to make Customer Experience WORK!”

13.00 -13.45 uur

Hennie van Pinxteren
H.J.P.M.(Hennie) van Pinxteren is manager Techniek en Gebouw bij Facilitair Bedrijf van het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. In deze functie is Hennie verantwoordelijk voor de technische bedrijfsvoering en onderhoud van de terreinen, gebouwen, installaties en medische techniek toepassingen.

Daarnaast is Hennie ook lid van het hoofdbestuur NVTG, vereniging voor technisch facility professionals in de zorgsector.

13.45-14.30 uur

Hans van Beek: "Meander / mensgerichte huisvesting in de zorg“
Hans van beek is oprichter van Atelier PRO en als architect verantwoordelijk voor het ontwerp van het Meander Medisch Centrum. Het ziekenhuis in Amersfoort is geheel volgens zijn missie vormgegeven en uitgewerkt tot een ‘healing environment’ en tot in detail beleefbaar gemaakt voor de gebruikers van het gebouw, patiënten, bezoekers en personeel. Door de zorgvuldige inpassing in het landschap is het ziekenhuis als het ware ‘te gast in het groen’ en dat voelen de meeste mensen ook zo .Gebouwen staan altijd in een context vol betekenissen, historische verwijzingen, verhalen en herinneringen de kunst is om dat voelbaar te maken.

14.30-14.45 uur Pauze

14.45 -15.30 uur

Marc de Hond: “Scherven Brengen Geluk?"
De Hond ‘viert’ dit jaar het 12,5 jarig jubileum van zijn dwarslaesie. Inmiddels heeft hij zijn situatie geaccepteerd en invulling kunnen geven aan zijn nieuwe leven in de rolstoel. Hij vertelt over de medische fout die hem een handicap bezorgde en het daarop volgende revalidatie-traject waarin verlies, acceptatie en verzoening de hoofdrol spelen.

Marc heeft een positieve draai aan zijn leven kunnen geven en is momenteel erg actief. Hij presenteerde op tv o.a. De Rekenkamer voor de KRO, schopte het tot het Nederlands rolstoelbasketbalteam en toert momenteel langs de Nederlandse theaters met zijn solo voorstelling ’Scherven Brengen Geluk’.

15.30 -16.30 uur

Rondleiding door het Meander Medisch Centrum

16.30–17.30 uur

Afsluiting en netwerkborrel