Wie zijn wij

Co-creatie in de zorg wordt georganiseerd door leveranciers Forbo, Knauf, Rockfon en Sigma Coatings. Wij zijn actief als leveranciers bij ontwerp, (ver)bouw en inrichting van zorgomgevingen. Door vanaf dag één integraal na te denken over de inrichting van een zorginstelling en door ook aspecten als licht, kleurgebruik, geur en inrichting hier in mee te nemen ontstaat een optimale mix van zowel “lean” als “lief” elementen.
Door onze jarenlange samenwerking en bundeling van onze expertise gebieden kunnen gespecialiseerde producten en diensten voor ziekenhuisomgevingen worden aangeboden.

Het klikt tussen Forbo, Rockfon, Knauf en Sigma, we vullen elkaar aan en delen graag deze positieve ervaringen met u. Op deze pagina vind u onze contactgegevens maar we ontmoeten u graag op ons symposium Mensgerichte huisvesting in de zorg. U kunt zich hier aanmelden.


Leverancier van projectvinyl en linoleum vloerbedekking.
Meer weten? Neem contact op met Marieke Lambrecht.


Producent van innovatieve (af)bouwsystemen en -materialen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie.
Meer weten? Neem contact op met Jacco van ’t Hof.


Leverancier van akoestische steenwol – en metaaloplossingen voor plafonds en wanden. Creëren en beschermen is daarbij het uitgangspunt.
Meer weten? Neem contact op met Frans van der Graaf.


Naast producent van kwaliteitsverven ook kennispartner voor zorginstellingen, die door inzet van haar kennis op het gebied van kleur, verfinnovatie en lange termijn vastgoedonderhoud zorgt voor een positieve impact op het maatschappelijke en financiële rendement van vastgoed.
Meer weten? Neem contact op met Peter Neuteboom.


  Klik hier voor een impressie van co-creatie in de zorg in 2013.